Det är så orättvist att killar inte får tävla mot tjejer

Är det inte lustigt hur de allra flesta karlar ser ner så mycket på kvinnor att de tar det som en skymf att behöva tävla mot tjejer eller att behöva ha tjejer i laget? Alltså jag menar, det var lustigt att det var så. Jag kanske hade otroligt otur under min ungdomstid som gick i en så kallad hockeyklass, men jag tror inte det? Jag tror ändå vi är många kvinnor som ser tillbaka på skoltiden och idrotten och minns hur killarna bara avskydde att behöva visa hänsyn till tjejer på planen. De kanske passade bollen en gång, en jävligt oschysst pass som ingen kille hade kunnat ta emot, och när man som tjej inte förvaltade det passet suckade killen HÖGT och skrek kanske MEN ÅHHH! och sedan fick man inte stöta i bollen mer under hela lektionen. Killarna kunde kräkas ur sig meningar som Nääää varför ska vi behöva ha fem tjejer när andra laget bara får fyra tjejer?! Orättvist, majjen!! (Nä ingen sa “majen” när jag växte upp men jag vill inte hänga ut min gympalärare som iofs var ett jävla svin så egentligen skulle jag kunna använda hans namn, det vore inte mer än rätt, men nu är jag så hyvens att han slipper undan… Slut parentes.)

En riktig man slår inte kvinnor brukar den här typen av karl som ogillar kvinnliga medspelare säga, kanske i samband med att det uppdagats att nån karlslok i vanlig ordning misshandlat sin kvinnliga partner (kanske till döds eller i alla fall till ett sjukhusbesök). Det är ju förstås inte sant, riktiga män slår verkligen kvinnor, och ofta handlar det då om så grov misshandel att kvinnorna måste uppsöka vård.

Okej. Eftersom vi numera lever i lustiga huset, i upp-och-ner-vända världen och i ett patriarkat på syntetiskt östrogen ser situationen annorlunda ut. Nu har vi nämligen plötsligt en situation där en massa karlar vill tävla mot kvinnor och de tillåts också göra detta. Dessa män tycker det är orättvist att de ibland nekas att tävla i damklassen. Inte ens i sporter så som cykling, löpning och tyngdlyftning där muskelmassa och lungkapacitet verkligen har inverkan är det orättvist att dessa transidentifierade män (för det är vilka det handlar om, som vanligt) tävlar mot kvinnor. Inte ens när dessa män börjat sin idrottskarriär i herrklasserna är det orättvist att de plötsligt byter till damklasserna. Inte ens när vi vet att kvinnors testosteronnivå normalt ligger på mellan 0,5-2,4 nmol/l och männen bara behöver ha mindre än 10 nmol/l testosteron under 12 månader för att tävla mot kvinnor, är det orättvist.

De kvinnliga idrottarna däremot blir förolämpade och av med sponsorer om de yttrar någonting om att de gärna vill behålla damklasserna intakta. Men vem bryr sig om några elitidrottande kvinnor, eller hur? Damidrott, det är det väl ändå ingen som vill kolla på? Tjejer vill väl inte hålla på med idrott där de slipper killar som skriker “MEN ÅHHHH”?

Grattis alla gubbtjyvar som klagat på att kvinnors sportande börjat uppta någon minut i sportsändningarna, snart är det bara skäggiga “damer” med penis och pung som är med i inslagen igen!

Källor:

No Comments

    Leave a Reply

    3 × fem =

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.