Transaktivism står i motsättning till feminism

Image may contain: text

De ”feminister” som inte förstår att transideologi står i direkt motsättning till kvinnors frihet, har inte förstått feministisk epistemologi. Att kvinnor ska skydda och anse att män som förtryckt oss i årtusenden plötsligt är de mest utsatta av alla, pga självmordsbenägenhet (som ej är ett förtryck), är misogyni. Det är att trycka tillbaka kvinnor in i femininitet, att vi ska värna om alla som inte är kvinnor för att män förstör världen och män utsätter de för fara.

”Transkvinnor” dvs transidentifierade män, är i fara från andra män, det är mäns problem. Bara för att ni vill kasta kvinnor under bussen för att vi inte tar mäns känslor i beaktning, betyder det inte att det är vi som splittrar feminismen. Hur många feminister har ni inte kastat ut ur feministiska rum? Hur många kvinnor har ni inte tystat för att de vågat säga att män inte är kvinnor? Bara igår raderades två inlägg av en WOC som vädjade om förståelse för WOC i fängelser för att dessa utsatta systrar riskerar tvingas bo med en kvinnohatande styckmördande man. Det ni gör är inte feminism, det är att värna om mäns känslor.

Saknar ni såpass mycket kunskap om feminism att ni inte har förstått att femininitet är ett förtryck som är påtryckt kvinnor utifrån och är patriarkatets främsta verktyg för kvinnoförtryck?

Höga klackar, tajta kläder, burka, klänningen som man måste rätta till varje minut för att brösten inte ska hoppa fram – de är gjorda för att begränsa kvinnors fysiska utrymme och göra oss obekväma så att vi ständigt är medvetna om våra kroppar och den manliga blicken. Detta är ingen essens vi föds med, det är något vi groomas till. Det är så svårt att rensa ur vårt tänk att vi tror att vi gör medvetna val när vi sexualiserar oss själva. Vi hittar på alla möjliga rättfärdiganden från hygien och hälsa till att det stärker oss. Om det stärkte någon att göra så, skulle män också göra det. Var är alla mäktiga män som tar sexualiserade bilder på sig själva?

Feminint beteende är underordnat beteende. Vi måste stryka män medhårs för att inte såra deras ego. Vi måste hantera deras känslor åt dem; allt från ilskan som de tar ut på våra kroppar, till deras kåthet, till deras självmordsbenägenhet. Den kvinna som inte beter sig underordnat blir kallad för öknamn, anses vara dum, elak, galen, hysterisk (ordet hysterisk kommer från latinets hystericus som betyder ”från livmodern”), TERF, häxa. Vårt underordnade beteende hyllas som moraliskt, fast vi samtidigt exkluderas makt och mäns våldsamma omoraliska beteende förstulet hyllas i samhället.

”Transkvinnor” är i allra högsta grad män. Det är män som har fräckheten att påstå att de är ”lesbiska” och att lesbiska kvinnor förtrycker de om dem inte vill besanna deras perverterade porrfantasier. De kallar det för ”cotton ceiling” i likhet med glastaket för kvinnors löner för samma arbete, att deras penis inte kommer igenom lesbiska kvinnors bomullstrosor. Det är en del av våldtäktskultur att påtrycka lesbiska kvinnor att ha sex med män för att inte bli exkluderade sina egna utrymmen. Det är inte för ingenting som ”lesbisk” porr är bland de mest populära kategorierna.

Det är lesbiska feminister ni har exkluderat allra hårdast och kallat ”TERF” och ”transfob”, för att i ett patriarkat är det ett förtryck mot män att kvinnor säger NEJ. Kvinnor får inte säga nej till mäns intrång i våra separatistiska utrymmen, våra mänskliga rättigheter, våra kroppar. Det är ett genialt drag att män kallar sig kvinnor för att komma runt kvinnors mänskliga rättighet med separata fängelser.

Om du fortfarande tror att ”transkvinnor är kvinnor” – nämn mig tio kända ”transkvinnor” och tio kända ”transmän” på tu man hand. Överkurs: ingen av ”transmännen” får vara porrskådisar. Har vi uppnått jämställdhet när hälften av regeringen är män och hälften ”transkvinnor”? Är det inte konstigt att kvinnor har kämpat så länge utan att komma hälften så långt som vita transidentiferade män har lyckats ta sig på hälften så lång tid?

Ni har flera frågor att svara på. Flera ord ni behöver definiera konkret och utan cirkulära argument. 1. Vad är kvinna? 2. Vad är trans? 3. Om kön inte är kopplat till könsorgan, hur vet man vilken hjärna som är kvinnlig resp. manlig?

Det är inte häftigt nog att vara feminist. Det är inte häftigt nog att värna om lesbiska och bisexuella systrar. Kvinnor är för stor grupp för att vara förtryckta. Så ni vill hellre ha token ”trans”-kompisar att skydda. Förra trenden var token POC-kompis. Nu tystas WOC för att de är ”transfobiska” och vi WOC som talar ut om homofobin och kvinnohatet inom transideologin och hur den egentligen handlar om vita mäns sexuella rättigheter finns inte i er världsbild. Tvekar inte på att ni kommer också försöka tysta mig, kalla mig vit rasist (såsom Mårten/Johanna ”The Mega Bitch” också tidigare gjort inbakat hans hot om våld), men så länge jag kan kommer jag ta kampen för kvinnor och flickor. Rasifierad eller ej, funktionsnedsatta, lesbiska, bisexuella, heterosexuella, transidentiferade, höger, vänster, rika, och fattiga kvinnor och flickor – och i den kampen ingår inga män oavsett hur de själva definierar sig.

No Comments

    Leave a Reply

    5 × tre =

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.