Bedövande sex

Det är inte sällan som det dyker upp inlägg i Facebookgrupper för unga tjejer i Sverige om bedövningsspray för halsen eller bedövningskräm för analöppningen som ”sexuella hjälpmedel”. Unga kvinnor och flickor rekommenderar olika märken till varandra som de anser ha bäst effekt. Bedövningsspray för halsen så mannen kan köra ner sin penis så långt som möjligt i tjejens hals, precis som han sett i porrfilmer och fantiserat om. Bedövningskräm för analöppningen så han kan använda henne som ett objekt med hål i utan att hon skriker till av smärta.

Den röda tråden är att hon ska vara ett objekt, en sexdocka som stönar som en pipande ballong som han kör in kuken i utan att hon säger ifrån eller har egen vilja. Hennes vilja ska vara att tillfredsställa honom och likna prostituerade kvinnor i porrfilmer så gott det går – infantiliserad, rakad och hårlös från ögonbrynen ner, viljelös, ett objekt. Kvinnans sexualitet ska vara att vara ett objekt. Hon ska inte tänka på egen njutning – hennes njutning kommer av hans tillfredsställelse, av hans åtrå till henne och hans sats på hennes kropp, ansikte och i hennes mun. Hon behöver inte åtrå hans kropp, hon behöver inte finna något sexigt eller skönt.

Det är inte att undra på när sexdockor framställs som framtiden. En docka kan inte säga nej. Han kan utföra alla porrfantasier han vill med den utan att bry sig om hur han gör den illa. Blir den trasig är det bara att laga. Det finns inget liv som slocknar om han slår för hårt. Den blir inte avtänd. Den blir inte sur, arg, ledsen, den slutar aldrig vara honom till lags. Den har inga krav men erbjuder en fysisk manifestation av hans fantasivärld.

Tonårstjejer slåss mot varandra om att nå toppen i att uppfylla mäns fantasier. De vill se ut som och bete sig som den fysiska manifestationen av mäns fantasier. De försöker ta reda på vad männen fantiserar om, väntar på ledning i frågan, och sen säger de ”jag gjorde det för min egen skull”.

Tänk dig det omvända scenariot: Du är tonåring och ska ut med tonårskillen Tony. Tony köper bedövningsspray för kuken och Viagra. Han har fyra veckor tidigare börjat knapra p-piller som gör honom nedstämd men det kan väl bero på lite vad som helst, eller?

Tony lägger ner två timmar på att epilera hela kroppen, och smörjer in sig med sin Gucci-body lotion efter duschen. Han är rätt rödprickig men äsch. Han lägger ner tre timmar på att sminka sig, klä sig, häller på en halv flaska parfym, och drar på sig sina nya skor. Tony har svårt för att gå i sina nya skor. Klänningens axelband åker av jämt och han är rädd för att kuken ska vifta fram under silikonstycket han klistrat på den för att hålla den på plats utan synliga band. Han tänker på sina kläder hela tiden han är på dejt med dig.

Tony ler och ger dig komplimanger, han är lite som en hundvalp. Du tycker han är rätt söt och tar honom hem till dig. Du gör vad du vill med hans kropp och han ler lite ansträngt, tittar i taket och stönar som på beställning i de rätta tillfällena. Han har inga preferenser, utan väntar på din ledning. Han är snygg, sexig, men du börjar gå in i din egen fantasivärld för att egga dig själv. Du blundar. Efteråt är du lite bedövad i fittan men du utförde din fantasi med Tony, och han ler mot dig, säger att du var underbar.

1 Comment

  • Malin 3 år ago Reply

    De där bedövningssprejerna är fan bland det vidrigaste på sex”leksaks”marknaden. Vad kul, nu kan vi ha sex utan att känna nåt! Tihi

Leave a Reply

3 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.